خواص گردو

گردو  را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این نامگذاری فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد.(خواص گردو)

مغز ما برای درست عمل کردن ، به امگا ۳ نیاز دارد.

مصرف ۴ عدد مغز گردودر روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد.

● فواید گردو:

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.

گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده

است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این

که اگر  آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.

خواص گردو

گردو و کشمش دارای خواص مشترکی هم هستند و خوردن آنها با هم بسیار توصیه میشود و لذت بخش هم هست.

● ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:

▪ بهترین منبع منگنز و مس می باشد.

▪ در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.

▪ مقدار کمی سدیم  دارد.

▪ حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.

▪ در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.

▪  هر عددگردو حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.

خواص  گردو برای بدن

۱) کاهش کلسترول کل

٢) کاهش LDL کلسترول

٣) افزایش HDL کلسترول

 ۴) افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

 ۵) محافظت در برابر بیماری قلبی

۶) افزایش قدرت ذهن و هوش

٧) مفید برای تنگی نفس

٨) جلوگیری از ورم مفاصل

 ٩) مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)

 ١٠) ضد سرطان

 ۱۱) دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو  و کشمش از همه بیشتر است.

١٢) محافظت از سیستم ایمنی

١٣) جلوگیری از لخته خون

 ۱۴) تنظیم سوخت و ساز در بدن

 ١۵) تنظیم فشار خون

١۶) تنظیم قند خون

 ١٧) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

 ١٨) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

 ۱۹) حفاظت از استخوان

 ٢٠) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.

 ۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.

 ۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.

امیدوارم مطالب براتون مفید بوده باشه

مشاهده همه محصولات در کانال تلگرام

بازدیدها: 5936

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست