کشمش سبز محصول کجاست؟(کشمش کاشمر)

 

 

شهرستان کاشمر یکی از شهرهای استان خراسان رضوی  با داشتن 4 هزارهکتار تاکستان در جهت تولید انگور مرغوب و کشمش بی نظیرش، شربت خانه خراسان رضوی نام گرفته است.

کشمش کاشمر به لحاظ کیفیت، شیرینی، زود رسی و عاری بودن از آلودگی‌های خاکی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصربه‌فرد است به طوری که انگور

شهرستان کاشمر به خاطر عدم استفاده از سموم شیمیایی در مراحل کاشت و برداشت، فاقد هرگونه بقایای سموم است.

۲۵ درصد انگور شهرستان کاشمر به مصرف تازه خوری می‌رسد و ۷۵ درصد دیگر به کشمش تبدیل می‌شود.

کشـمش کاشمر که به دو صورت سبز و طلایی فرآوری می‌شود با عنوان کشمش سبز قلمی کاشمر شهره آفاق است.

کشمش کاشمر با بسته بندی‌های 3 و 5 کیلویی در سطح کشور شناخته شده و از شهــرت جهــانی نیز برخوردار است.

کیـفیت بالا، رنگ و طـعم، وضعیت کشمش کاشمر را در سطح بالایی قـرار داده است به طـوری که این محـصـول جـایگاه واقـعی خـودش را در سـطـح مـلی و صــادرات پیدا کرده است.

اکثر تاکستانهای کاشمر از نوع انگور عسکری و رسمی میباشند.

اغلب کشاورزان این منطقه کشمش را به روش سایه خشک و در بارگاه های مسقف تولید میکنند که دارای زحمت فراوانی است.

برای آشنایی با روش های تولید کشمش کلیک کنید.

جهت مشاهده محصولات به فروشگاه سایت یا کانال تلگرام مراجعه فرمایید.

بازدیدها: 834

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست